Chondroitin visszérből


tabletták a visszér olcsó

Termék leírása: Glükozamin, kondroitin és MSM tartalmú étrend-kiegészítő kapszula. A glükozamin és az MSM ideális kombináció az ízületek megfelelő működésének fenntartásához. A glükozamin az ízületi porc építőanyaga. Nagy koncentrációban van jelen az ízületekben és az azt körülvevő szövetekben, a porcban.

mez visszér

A kondroitin a porcszövet sejtközötti állományának fontos építőköve. Az MSM metil-szulfonil-metán a szerves kén egyik formája, melyből a szervezet különféle enzimeket, antitesteket szintetizál, de részt vesz a múmiatabletták visszeres alkalmazása és nyálkamembránok felépítésében is.

a mumiyo segít a visszér ellen

A készítmény hatóanyagai segítik a súrlódásnak kitett ízületi szövetek működését és a porcszövetek újraképződését. A működő szövetek sejtjei nem tapadnak szorosan egymáshoz, köztük sejt közötti állomány található, melyet támasztószövet tölt ki. A támasztószöveteknek két fő alkotója van: a rugalmas rostok és a glükozamin.

A rugalmas chondroitin visszérből térhálós szerkezetet hoznak létre, ami az adott szövetféleség vázát alkotja. Ennek a térhálónak az üregeit töltik ki a glükozaminok, az összetett cukor- és fehérjemolekulák. Minden glükozamin molekula vízmolekulát köt magához, így alakulnak ki a sejt közötti vízterek, melyekben gyakorlatilag "úszkálnak" a működő sejtek.

a retikuláris varikózis ultrahang jelei

A kondroitin a porc egyik fő alkotóeleme, amelyet kiváló vízmegkötő képesség jellemez. Chondroitin visszérből biztosítja a porc elasztikus tulajdonságait. Elsősorban sportolóknak, idősebbeknek és nehéz fizikai munkát végzőknek ajánljuk.

blog strizhenko visszérről