Kókuszolaj visszér


A kókuszolaj a sütésen-főzésen kívül nagyon sokrétű.

kókuszolaj visszér

Körömápolás Dörzsölj egy kevés kókuszolajat a körmeid körüli részre, és megszabadulhatsz a száraz kókuszolaj visszér és elkerülheted a köröm körüli bőr hámlását. Visszérbetegségek kezelése A kókuszolaj segít a korai stádiumban lévő visszeres betegség kezelésében is, csak dörzsölj a problémás területre miden nap egy kevés kókuszolajat, és hamarosan látványos javulást fogsz tapasztalni. Narancsbőr ellen Keverj össze egy kevés őrölt kávét és egy kicsi pépes kókuszolajat.

kókuszolaj visszér

Zuhanyozz le, kissé masszírozd meg a problémás testtájakat, majd ezzel kókuszolaj visszér krémmel kenjed be és körülbelül tíz percen keresztül folyamatosan masszírozzad bele a bőrbe. A kókuszolaj hatékonyan kisimítja az egyenetlen bőrfelszínt.

kókuszolaj visszér

A terhességi csíkok kezelésére A kókuszolaj használata az egyik leghatékonyabb megelőzési lehetőség, mellyel elkerülheted a terhességi csíkokat. Zuhanyozás után kenjed be kókuszolaj visszér hasad és a lágyékodat kókuszolajjal. A szem körüli bőrfelszín szebbé tételére Este kenj egy kevéske kókuszolajat a szemeid alá, reggel meg fogsz lepődni a módszer hatékonyságán!

kókuszolaj visszér

Kókuszolaj visszér pigmentfoltok kifehérítésére A kókuszolaj kiválóan tünteti el a pigmentfoltokat is, csak kenj a foltokra, ill. Hajkiegyenesítő hatású Sok nő számára ismerős az a reggeli bosszúság, amivel az este összekócolódott hajukat akarják kisimítani.

Ennek most vége! Kenj egy kevés kókuszolajat a kezedbe és simítsd egy irányba a hajad. Meglátod, hatékony!

kókuszolaj visszér

Segíti a sebek mihamarabbi gyógyulását Kókuszolaj visszér az elején tisztázni kell, hogy tilos az olajat a nyílt sebre kenni! Miután azonban a var megjelent a sérült területen, ha naponta kenjük be a sebet kókuszolajjal, így a seb sokkal gyorsabban fog gyógyulni.

Hatékony segítség a bélrendszer parazitái ellen is Azt sokan tudják, hogy a kókuszolaj javítja az emésztést.

kókuszolaj visszér

Azt azonban már jóval kevesebben, hogy a kókuszolaj rendszeres fogyasztásával természetes úton szabadulhatunk meg a bélférgektől.