Bőrirritáció visszérrel. Visszér kezelés


Hatásos és gyors segítség ekcéma és más bőrirritáció esetén is!

Tegyen bőréért! A Bepanthen Sensiderm krém segítséget jelent az ekcéma tüneteire.

visszérolajjal

Atópiás dermatitisz, ekcéma okozta és más bőrirritáció esetén is enyhíti a viszketést, kipirosodást. A Bepanthen Sensiderm krém helyreállítja a bőr természetes védőrétegét és hidratálja is a bőrt.

Viszkető, száraz fejbőr Az ekcéma gyakori, a bőr speciális gyulladásával járó betegség.

A B5 provitamint tartalmaz és speciális lamelláris lipidtechnológiával is rendelkezik; a krémben található lipidek a természetes lipidszerkezethez hasonló bőrirritáció visszérrel épülnek fel, így könnyedén beépülnek a bőr szerkezetébe. Termékjellemzők: ekcémás tünetek és bőrirritáció esetén enyhíti a viszketést bőrirritáció visszérrel a bőr védőrétegét Már 30 bőrirritáció visszérrel belül segít csökkenteni a viszketést a felkenéstől számítva Már csecsemőkorban is alkalmazható.

visszér klinikai képe

Használja igény szerint a viszketés és kipirosodás enyhítésére, az irritáció csökkentésére. A Bepanthen Sensiderm krém alkalmazása: Szükség szerint alkalmazandó, külsőleg!

gyógyszer a kis medence visszér

Sérült bőrön nem alkalmazható! Az összetevőkkel szembeni ismert érzékenység esetén ne használja a krémet. Ha fertőzés bármilyen jelét tapasztalja, forduljon orvoshoz.

Ha a bőrön semmilyen javulást nem tapasztal, hagyja abba a krém használatát, és szükség esetén forduljon orvoshoz.

rejtett visszér kezelése

Gyermekeknél hosszabb ideig vagy nagyobb felületen történő használat esetén ajánlott kikérni a gyermekorvos véleményét. A Bepanthen Sensiderm krém orvostechnikai eszköz, egyben gyógyászati segédeszköz.

a kismedencei varikózis oka a terhesség alatt